Ajo është 48 vjeç, por mosha nuk e ndalon Jennifer Lopez që të ndezë skenën në Calibash në Los Angeles.

Diva e muzikës tregoi fizikun e saj të përsosur me bodysuit ngjyrë të kuqe e të zezë.

Advertisement

Gjithmonë rinore, JLo dukej mahnitëse dhe e la publikun me gojë hapur.