Jamie Foxx dhe Katie Holmes janë thjesht miq

EAST HAMPTON, NY - AUGUST 24: katie Holmes, Jamie Foxx and Colion Powell perform at the 4th Annual Apollo In The Hamptons Benefit on August 24, 2013 in East Hampton, New York. (Photo by Shahar Azran/WireImage)

Pas shpërthimit të thashetheme se Jamie Foxx dhe Katie Holmes janë në një lidhje sekrete, Jamie ka vendosur të qetësojë ujrat.
Ai ka sqaruar se prej një fotoje ku shfaqej i kapur për dore me Katie-n fjalët kanë shkuar shumë larg, por se në fakt ata të dy janë thjesht miq.
“Mendoj se ata që flasin për ne thjesht po përpiqen të fitojnë para. Njerëzit janë të gatshëm të bëjnë cdo gjë për të shitur lajme.”
Së shpejti në treg do të hidhet albumi më i ri i Jamie Foxx me titullin “Hollywood: A Story of a Dozen Roses”.