Pavarësisht punës dhe angazhimeve të shumta, Roza Lati gjen kohë dhe për vete.

Por, nëse ju e gjeni kohën gjatë ditës, Roza e gjen gjatë natës. Moderatorja simpatike mbrëmjen e kaluar publikoi një foto ku përshkruhet më së miri se çfarë bën ajo në orën 5 të mëngjesit. Në dhomën e saj duke luajtur playstation dhe duke ngrënë pizza.

Advertisement