Ermal Meta këndon për herë të parë një nga krijimet e tij në shqip (Video)

E kemi dëgjuar gjithmonë të këndojë në gjuhën italiane, por na kuriozonte jashtë mase si do tingëllonte zëri i tij në shqip.

“Në kurthin e Piter Pan”, Ermal Meta rrëfeu se së shpejti do të sjellë një këngë në shqip, kurse në “Top Show” improvizioi një krijim të tij të titulluar “Në Dorën Tënde”. Për më tepër këngëtari nuk do që krijimet në shqip të mbeten eksperimente.

Advertisement

Shumë shpejt pra, Ermali do të sjellë këngë edhe në shqip dhe ky po që është një lajm i bukur.