Eminem sapo publikoi videon e tij të re muzikore për “Framed”, shkëputur nga albumi më i fundit “Revival”, dhe i gjithë klipi është një përvojë e keqe për ta parë.

Klipi është i mbushur me gjak, vrasje, skena të tmerrshme, dhe arriti një pikë që po na dukej sikur vetë Eminem do të shfaqej pas nesh dhe do ta na vriste.

Advertisement

A ka lidhje kjo video muzikore me tekstin e këngës? Sigurisht që po. A na ka shokuar mjaftueshëm? Sigurisht që po!

Ndiqni videon më poshtë: