Xhesika dhe Adrola, ishin ftuar për një aktivitet në fushën e bukurisë në Las Vegas…

Por nuk kanë qenë të vetmet personazhe të njohur të ftuara nga marka e njohur. Atje ka qenë dhe Jennifer Lopez.

Advertisement

Thank you @foreo for having us ? @adroladushi @pavllozengo

A post shared by Xhesika Berberi (@xhesikaberberi) on

 Dhe vajzat e bukura shqiptare nuk e kanë humbur mundësinë për të shkrepur një foto me të…

Beautiful @jlo @foreo

A post shared by Xhesika Berberi (@xhesikaberberi) on

Gorgeous @jlo #foreoxcalibash @foreo

A post shared by Adrola Dushi (@adroladushi) on

 Adrola Dushi dhe Xhesika Berberi nuk kanë kursyer as komplimentet e merituara për të bukurën JLo duke e quajtur atë “Gorgeous”.