Hmmmm…

Dua Lipa ka lënë pas një vit tepër të sukseshem në muzikë, por duket se ky vit nuk ka nisur mirë me marrëdhëniet e saj të dashurisë. Sipas disa burimeve thuhet se ajo është ndarë nga i dashuri i saj Paul Klein dhe po i kthehet historisë me ish të dashurin, Isaac Carew.

Advertisement

Një burim muzikor tha për ‘The Sun’: ‘Dua dhe Paul kaluan vërtet mirë së bashku, por gjërat thjesht nuk funksiononin”.

‘Ndarja ka sjellë përsëri kujtimet e Isakut, me të cilin ajo u nda vitin e kaluar”.

“Ajo ka shkëmbyer mesazhe përsëri me të, por ata nuk janë takuar pasi Dua ka qënë jashtë vendit kohët  e fundit”.