Nuk ndodh shpesh që këngëtarja Samanta Karavella të postojë fotografi që lidhen me përditshmërinë e saj.

Por së fundmi Karavella ka bërë një përjashtim… Këngëtarja ka postuar një video në rrjetin social “Snapchat”, ku ajo shihet pa grim.

Advertisement

“Pa filtra dhe pa makeup!”, shkruan Samanta në përshkrimin e videos ku ka shfaqur tiparet e saj ashtu siç janë. Si ju duket?