Do mbeteni pa fjalë ku të dëgjoni çfarë thoshte dikur Dua Lipa për Rita Orën (Video)

Dhe pse asnjëra prej tyre nuk ka folur kurrë publikisht për marrëdhënien që kanë, është kuptuar qartë që Rita Ora dhe Dua Lipa nuk shkojnë mirë me njëra-tjetrën.

Sipas fjalëve, kur Dua i kërkoi ndihmë Ritës për ta ndihmuar të hedhë hapat e parë në muzikë, kjo e fundit nuk ka pranuar dhe Lipa i mban ende qëndrim për këtë. Nërsa, sot të dyja janë këngëtare me famë dhe ndikim në botë.

Advertisement

Por, dëgjoni çfarë ka thënë Dua për Ritën, në një intervistë disa vite më parë…

“Jemi të gjithë shumë krenarë për Ritën dhe nëse unë do mundem të bëj ato çka ka bërë ajo, do të ishte një ëndërr për mua. Nuk e di. Ajo është inspirim”,- thotë Dua ndër të tjera.

Me siguri nëse Dua merr vesh që ekziston kjo video, do të donte ta zhdukte, por ne shpresojmë që një ditë vajzat të pajtohen dhe pse jo, të bëjnë dhe një bashkëpunim të dyja.