Luana nuk këndon vetëm këngët e saj, por edhe këngë popullore (Video)

Përpos moderimit, Luana e ka provuar veten dhe në muzikë, duke sjellë disa këngë, ku e fundit ishte “Benzina”.

Por, pavarësisht projekteve të ndryshme që ajo ka sjellë, ka ende njerëz që mendojnë se ajo nuk di të këndojë. Megjithatë Luanës duket që nuk i intereson kjo gjë pasi vazhdon të ndjek pasionin e saj.

Advertisement

Këtë e ka treguar dhe në videon e fundit që ka postuar në InstaStory, ku ajo shfaqet duke kënduar këngën “Tumankuqe” dhe mbi video shkruan: “Për pikë të qejfit.”