Përveçse janë një çift mjaft i dashuruar me njëri-tjetrin, Fotinia dhe Danieli herë pas here bëjnë edhe shaka të ndryshme.

Pas hedhjes në pishinë surprizë të Fotinisë, Danieli e ka trembur bashkëshorten e tij, duke e bërë atë të godas e të ofendojë.

Shihni reagimin saj përmes videos…