Ciara dhe Ludacris, prezantuesit e Billboard Music Awards

Ciara dhe Ludacris do të jenë prezantuesit e Billboard Music Awards për këtë vit.
“E kam për nder që të prezantoj Billboard Music Awards për vitin e tretë rradhazi. Këtë vit do të kem në krah miken time Ciara”, ka thënë Ludacris.
“Mezi po pres që të ndaj skenën me Ludacris, në këtë mbrëmje kaq të vecantë. Pa dyshim që do të jetë një natë për tu mbajtur mend”, ka thënë Ciara.
Ndërkaq ende duhet të shpallen nominimet e mbrëmjes.