attends the 55th Annual GRAMMY Awards at STAPLES Center on February 10, 2013 in Los Angeles, California.

Rihanna dhe Chris Brown kaluan një romancë aq sa të bukur dhe me probleme.

Përpos problemeve të dhunës nga ana e Chris, duket se ish-çifti e kanë ruajtur marrëdhënien miqësore mes tyre. Këtë e kuptuam pasi ditën e sotme Chris Broën ka uruar Ririn me një porsim në Instagram për 30-vjetorin e saj. Ai ka postuar një foto të këngëtares kur ishte e vogël dhe krah saj ka shkruar: “Gëzuar ditëlindjen!”
Mos ndoshta Chris ndjen akoma për Rihannën?

Advertisement

Kujtojmë që Rihanna është në një lidhje me sheikun nga Arabia Hassan Jameel. Çfarë do të mendojë ai pas këtij urimi nga këngëtari?