Jonida Vokshi nuk jeton dot pa to, por në Britani kërkohet të zhduken

Në intervistën e You&Me në NRG Radio, Jonida Vokshi tha se tre sendet pa të cilat nuk jetonte dot ishin: celulari, çelësat e makinës...

Hap pas hapi si të keni buzë më mishtore e të plota, pa gjilpëra...

Të rrisësh volumin e buzëve në mënyrë natyrale kërkon teknik dhe disa truke, në të kundërt ju do të dukeni metra larg që thjesht...

8 paragjykime që zakonisht njerëzit krijojnë në takimin e parë

Nuk vjen një shans i dytë për të krijuar përshtypjen e parë. Të gjithë ne shpresojmë që kur takojmë një person të ri për herë...

Kujdes! Pagjumësia shkakton dëmtime në tru

Situata bëhet më e rrezikshme kur e kalojmë gjithë natën pa vënë gjumë në sy. Nga një studim i kryer prej “Beth Israel Deaconess Medical...

Keni probleme me gjumin? Ja çfarë duhet të bëni

Disa netë ju duket sikur nuk mund ta pushoni trurin në mënyrë që më në fund t’ju zërë gjumi. Gjasat janë që të jeni duke...