HOROSKOPI | 30 Qershor 2015

Dashi: Hëna në trekëndësh me shenjën tuaj ju dhuron humor të mirë dhe dëshirë për kontakte njerëzore: do të tregoni disponibilitet dhe savoir-faire në...

HOROSKOPI | 20 Mars 2015

Dashi: Ditë vërtetë kurioze, por jo negative. Ngriheni me Hënën e Re tek Peshqit dhe kjo do të thotë që duhet të përvishni mëngët...

HOROSKOPI | 16 Prill 2015

Dashi: Disa  zakone pak të shëndetshme duhen modifikuar përpara se të bëhen probleme, të cilat në këtë moment ndoshta nuk i keni. Gjithsesi bërja...

HOROSKOPI | 7 Maj 2015

Dashi: Rritje e optimizmit dhe shpirtit të iniciativës. Idetë dhe intuita juaj do të shtohen ndaj përpiquni t’i shfrytëzoni sa më mirë. Do të...

HOROSKOPI | 8 Prill 2015

Dashi: Me Hënën në Shigjetar qielli, do t’ju duket i zymtë dhe i errët. Me kalimin e orëve gjithçka do të qartësohet dhe ju...