2018 është një vit i shkëlqyer. Prania e Jupiterit në shenjë dhe Mërkurit do ju japin kthjelltësi, aftësi intelektuale dhe shumë dëshirë për të zgjeruar njohjet tuaja në fushën profesionale.

Mes parashikimeve të vitit të ri në kornizën qiellore dallon Saturni që ndodhet në shenjën e Bricjapit e që do të zgjojë më shumë interes për t’u afirmuar në sektorët që nuk i keni shfrytëzuar mirë deri tani. Neptuni ofrohet të zgjerojë njohjet për t’i dhënë jetë një aktiviteti të ri, më të përshtatshëm me kërkesat tuaja.

Advertisement

Neptuni në shenjën e Peshqve ju këshillon të mos lini pas dore çështjet familjare, të cilat duhet t‘i përballoni me përgjegjësi dhe vendosmëri, por edhe me tolerancë.

Jupiteri ju mbështet dhe ju ofron mundësi të mira për zgjidhjen e situatave. Në pjesën e parë të vitit, Urani me vendosmërinë e tij ju ndihmon të zgjidhni mosmarrëveshje profesionale që prej kohësh janë lënë pezull, ndërsa Afërdita ju ndihmon financiarisht.

DASHURIA

Qëllime të përbashkëta në jetën në çift

Do rritet dëshira për të vendosur një klimë të ngrohtë me partnerin për të jetuar jo vetëm dashurinë, por të jeni edhe bashkëpunues, të keni një lidhje të qetë, konstruktive dhe më të ekuilibruar me njeri- tjetrin. Objektivi i përbashkët për të pasur mirëkuptim zbulon se interesat e të dyve nuk ndalen vetëm në anën emocionale, por do të konsolidohen në planin ekonomik për të çuar përpara projekte ambicioze të lidhura me familjen.

Për historitë e reja të dashurisë për Shigjetarin parashikohen marrëdhënie speciale. Në pjesën e parë të vitit mënyra jote e të jetuarit të ndjenjave do të jetë pasionante, ndërsa prej prillit do t’i dorëzoheni emocioneve të buta që do ta bëjnë raportin magjik.

Verë shumë interesante. Nuk do të jenë të nevojshme fjalët për të krijuar një harmoni perfekte. Yjet janë ata që do të vendosin për ecurinë e raportit tuaj që në vjeshtë do të bëhet akoma dhe më rozë duke ju dhuruar qetësi dhe kënaqësi.

Në muajt e fundit të vitit xhelozia dhe rivaliteti mund të shqetësojnë jetën në çift: Mos lejoni që dyshimet dhe thashethemet të marrin të tatëpjetën. Fundi i 2018-ës do të jetë i ëmbël, dashuria do të jetë e ngrohtë e butë dhe e sinqertë.

PUNA

Kërko atë që meriton

Në pjesën e parë të vitit, përsa i përket anës profesionale ajo kërkon vëmendje absolute, sidomos nëse doni t’i vini gjërat në rregull dhe të vendosni një raport të mirë me ortakët, bashkëpunëtorët dhe eprorët.

Qëllimi është që të humbisni pozicionet e humbura dhe të arrini vlerësimin e duhur që profesionaliteti juaj me siguri e meriton. Rendimenti dhe objektivat e arritura në aktivitetin tuaj meritojnë më shumë shpërblime financiare, raporton gazetadita.al.

Jini të qartë dhe të vendosur, sidomos nëse duke folur me kortezi nuk ju jepet ajo që kërkoni. Do të jeni të detyruar të ndryshoni metodë dhe të kërkoni me më shumë forcë atë që ju takon. Prej qershorit dhe gjatë gjithë verës situatat e shumta që keni lënë hapur do të zhbllokohen definitivisht: deri atëherë shpërblimet do të shndërrohen në para kesh, falë dhe ndihmës që do ju japin planetët që kalojnë transit në shenjën e Bricjapit.

Në muajt e verës do të bëni ndryshime në pozicionet e zyrave, për të përmirësuar kushtet në punë. Do të keni kohë të lirë për t’u qëndruar më pranë njerëzve të afërt dhe të ndiqni më shumë hobit tuaja. Mos harroni se zotëroni dhunti artistike të spikatura… Nëse ju pëlqen, investoni në këtë sektor. Në muajt e fundit të vitit prisni fitime dhe dijeni se nuk do të mungojnë të ardhurat ekonomike të papritura që duhet t’i riinvestoni në aktivitetet tuaja.

PARATË

Në pritje të qartësisë

Përveç aftësisë për të arritur së bashku mirëqenien ekonomike, janë të shumta pikat e përbashkëta që keni me partnerin. Hapet një periudhë pozitive, që do të sjellë bollëk për financat tuaja. Plutoni që kalon në shenjë do të dijë të favorizojë investimet dhe zgjedhjet ekonomike.

Dhe falë kontributit që aleati juaj Saturn do ju japë do të dini të përballoni çdo lloj pengese. Në fund të vitit Jupiteri do të shfaqet në shenjën e Shigjetarit dhe me siguri do të dijë t’ju japë atë që prisni prej kohësh.

SHËNDETI

Grintë e rigjetur

Në fillim të 2018-ës do të rigjeni grintën e humbur ku dinamizmi dhe gjallëria ju lejojnë të zhvilloni një program rikuperimi të formës fizike. Ushtrime, jetë në ajër të pastër dhe dëshira për të udhëtuar janë elementët që do ta bëjnë jetën tuaj më pak monotone.

Yjet ju këshillojnë të bëni sport, ndoshta në shoqëri të mirë, edhe pse do të preferoni të jetoni momentet tuaja në vetmi. Një gjë është e sigurt: Shfrytëzoni sa më mirë burimet tuaja energjike, sepse duke i bllokuar mund të dëmtoni mirëqenien fizike dhe mendore.