Britney Spears del nga spitali dhe bën joga në park me bikini

Ajo ka dalë pak ditë më parë, nga klinika psikiatrike ku ishte shtruar dhe tani Britney Spears duket se është kthyer në formë të shkëlqyer, ashtu siç tregon kjo video e postuar prej saj në rrjetin social Instagram. Ylli i pop-it, shfaqet me bikini në park teksa bën yoga nën tingujt e ‘I Like it’ të Cardi B…

Një fanatike e madhe e Fitnesit dhe Jogës, Spears ka rinisur stërvitjen, duke tonifikuar trupin dhe këmbët. Për momentin këngëtarja është fokusuar vetëm tek shëndeti dhe të gjitha impenjimet e saj i ka shtyrë për më vonë. Ajo ka thënë që ka nevojë për pak kohë për të ju kushtuar babait të saj së sëmurë dhe vetes.

/Balkanweb/