Beyoncé dhe Solange rrëzohen në skenë (Video)

Të performosh së bashku me motrën është një sukses më vete, por kjo që ka ndodhur në Indio të Kalifornisë është thjesht gazmore.

Këtë fundjavë, Beyoncé u rikthye në skenën e Coachella për herën e dytë.

Advertisement

Si herën e parë, divës iu bashkua Jay Z:

Miket e saj të ngushta nga Destiny’s Child:

Si dhe motra e saj, Solange. E pikërisht këtu nisi gjithë show pasi motrat u rrëzuan gjatë performancës në mënyrën më gazmore.

Sido që të jetë, edhe kur rrëzohet, Bey rrëzohet si një divë dhe e kalon me sportivitet…