E pabesueshme, por edhe ky këngëtar ka përfunduar një herë në paraburgim

Ai është aq i rregullt me jetën që bën sa të gjithë u habitëm kur morëm vesh se ka shkuar një herë në paraburgim.

Po flasim për Ermal Fejzullahun i cili dallohet si një ndër këngëtarët që pëlqen ta mbajë jashtë vëmendjes jetën private. Por në intervistën e fundit të dhënë për Prive, Ermali zbuloi një detaj për jetën të cilin e rrëfee për herë të parë.

Advertisement

“Vetëm njëherë në jetë kam qenë në paraburgim për një incident që më ka ndodhur dhe asnjëherë më”,-tha ai pa bërë të ditur arsyen e vërtetë.