Pas turit të koncerteve me Bruno Mars, Bebe Rexha ndodhet në Dubai për koncertin e rradhës.

Por, ajo nuk është e vetmja këngëtare shqiptare ne Dubai. Gjatë një feste atje, Bebe ka takuar Luar. Kjo e fundit ndodhej në Dubai bashkë me motrën dhe disa mikesha. Ka qenë pikërisht Luar, që ka postuar në Instagram momente nga festimet, për t’i ndarë me ndjekësit e saj.

Advertisement