Balerini i “Dancing with the Stars” bëhet baba për herë të parë (Foto)

Pas fillimit të “Dancing with the Stars” nuk janë kthyer në vëmendje vetëm konkurrentët VIP-a, por edhe balerinët, pa të cilët nuk do ishte i mundur ky program.

Pikërisht një nga balerinët e këtij spektakli, Dion Gjinika, është bërë baba për herë të parë. Shtimin në familje e ka zbuluar vetë balerini nëpërmjet një postimi në Instagram, ku tregon dhe gjininë dhe emrin e fëmijës. Dioni është bërë baba i një vajze, të cilën e kanë quajtur Isabel.

Advertisement

Këtë vit Dioni është parneri i këngëtares, Soni Malaj.