Albumi i ri i HOLE

Ky është albumi i parë i grupit pas 12 vitesh mungesë dhe do të publikohet në 23 Prill. Nëntë këngë të reja janë prodhuar nga Michael Beinhorn, të tjerat nga Micko Larkin dhe Linda Perry. NOBODY’S DAUGHTER është albumi i katërt i grupit me lidere Courtney Love. Ai është paraprirë nga singëlli SKINNY LITTLE BITCH.

Ja dhe tracklist‐a e plotë:

Advertisement

• Nobody’s Daughter

• Skinny Little Bitch

• Honey

• Pacific Coast Highway

• Samantha

• For Once In Your Life

• Someone Else’s Bed

• Letter To God

• Loser Dust

• How Dirty Girls Get Clean

• Never Go Hungry