Ricky Martin pranon!

Pas shumë kohësh ai ka shkruar në faqen e tij zyrtare www.rickymartin.com se është “krenar që është Gay”. “Ka qenë një proces shumë intensiv, plot ankth dhe i dhimbshëm por edhe çlirues. Sot pranoj homoseksualitetin tim si një dhuratë që më bën jeta. Ndihem i bekuar për atë çka jam. Po e deklaroj sepse jam kështu dhe ndihem i lumtur dhe me fat. Muajt e fundit kuptova se duhet të isha i sinqertë e të mos mbaja sekrete e të shprehja gjërat që mendoja shumë”.

Advertisement