Në mediat rozë është përfolur shumë kohët e fundit nëse këngëtarja ishte shtatzënë apo jo, menjëherë pas martesës.

Një fotografi e saj në një klinikë gjinekologjike shtoi dyshimet se Adelina do bëhet nënë.

Advertisement

Këtë gjë e kanë burimet e Prive të cilët kanë thënë se Adelina është në fillimet e shtatzënisë dhe duhet të presim për të zbuluar detaje rreth gjinisë apo emrit të foshnjes.

Kujtojmë se këngëtarja 25-vjeçare është e martuar me avokatin maqedonas, Serjozha Markov në dhjetor të vitit të kaluar.