Ka ardhur koha për një Shën Valentin më “modern”…

Muzika e Ditës së Shën Valentinit nuk duhet të përmbajë vetëm klasike të vjetra nga Ella Fitzgerald dhe Frank Sinatra, baladat e pavdekshme të Whitney Houston, ose të festohet nën muzikën e Adele. Disa këngë të paharrueshme dashurie janë vetëm nga viti i kaluar. Përgatituni të rifreskoni listën e këngëve romantike, nga sentimentale në seksi, nga artistët e rinj:

Advertisement