Zënka pozitive në çift

Këngëtarja/aktorja që ka dy fëmijë me yllin latin thotë se ajo dhe Anthony janë një çift dinamik që punojnë shumë për të bërë të funksionojë martesa e tyre. “Njerëzit mendojnë se kur ka konflikt në lidhje është një shenjë e keqe, por mendoj se çifti ka nevojë për sfida. Dinamika mes nesh është pasionale dhe prandaj gjërat funksionojnë. Jemi të përshtatshëm por njëkohësisht edhe të ndryshëm me njëri-tjetrin. Unë jam sfida më e madhe e Marc me të cilën i është dashur të merret ndonjëherë dhe kjo e bën akoma më interesante lidhjen tonë”,- ka thënë Jennifer Lopez. E mendoni dhe ju si ajo?

Advertisement