Tradhëtari Mark!

Sipas The SUN Emma Ferguson u ka thënë miqve se është e gatshme të përpiqet që martesa e tyre të funksionojë. Bota e 32 vjeçares u trondit kur javën e shkuar i shoqi rrëfeu se kish pasur disa lidhje te tjera gjatë lidhjes së tyre 5 vjeçare. “Kishte shumë të bërtitura e lot, por Emma është e fortë dhe thellë brenda vetes e di se Mark e do. Thjesht ka nevojë për pak kohë që të shërohet”,‐ ka thënë një burim për The SUN. Mark për momentin është duke përfunduar një trajtim në klinikë rehabilitimi pasi ka probleme me varësinë ndaj alkoolit që prej 10 vitesh.

Advertisement