“The Rock” bëhet baba për herë të tretë! Emocionon me dedikimin për vogëlushen

Aktori Dwayne “The Rock” Johnson u bë baba për herë të tretë, pasi e dashura e tij, Lauren Hashian solli në jetë një vajzë.

Lajmin e lumtur, aktori e ndau vetë me ndjekësit e tij, Lauren Hashian solli në jetë një vajzë. Instagram ku postoi foton më të ëmbël me vogëlushen e tij të vogël, Tiana Gia.

Advertisement

“The Rock” na emoicioni të gjithëve me fjalët që ka shkruar krah fotos në Instagram.

“Lëkurë mbi lëkurë. Fuqia jonë. I bekuar dhe krenar që sjell në jetë një tjetër vajzë të fortë. Tiana Gia Johnson u soll në jetë si forcë e natyrës dhe mami Lauren lindi si një yll rroku. Unë u rrita i rrethuar nga gra të forta, por pasi mora pjesë në lindjen e bebushes Tia, e kam të vështirë të përshkruaj nivelin e ri të respektit, dashurisë dhe admirimit që kam për Lauren dhe për gjithë nënat. Një fjalë për ju djema të zgjuar. Është shumë e rëndësishme të jeni pranë të partneres suaj kur ajo është duke lindur. Jini sa më suportivë, mbajini duart, këmbët, çfarë të jetë e nevojshme. Por nëse doni të kuptoni momentin më të fuqishëm e më primal në jetë, shihni fëmijën tuaj teksa lindet. Të ndryshon jetën dhe respekti e admirimi që do të kesh për gruan tënde do të jetë i pafundë, përjetë. Vajzës sime të tretë, Tiana Gia – ashtu si u thashë motrave tua më të mëdha kur u lindën – të jap fjalën se do të të dua, do të të mbroj, do të të udhëzoj dhe do të të bëj për të qeshur sa të kem jetë. Babai jot i çmendur ka shumë përgjegjësi dhe merr shumë role në këtë botë të madhe, por të qenit babai jot është roli më i rëndësishëm që do të marr ndonjëherë”,– ka shkruar aktori.

Skin to skin. Our mana. Blessed and proud to bring another strong girl into this world. Tiana Gia Johnson came into this world like a force of nature and Mama @laurenhashianofficial labored and delivered like a true rockstar. I was raised and surrounded by strong, loving women all my life, but after participating in baby Tia’s delivery, it’s hard to express the new level of love, respect and admiration I have for @laurenhashianofficial and all mamas and women out there. Word to the wise gentlemen, it’s critical to be by your lady’s head when she’s delivering, being as supportive as you can.. holding hands, holding legs, whatever you can do. But, if you really want to understand the single most powerful and primal moment life will ever offer – watch your child being born. Its a life changer and the respect and admiration you have for a woman, will forever be boundless. And to my third and youngest daughter, Tiana Gia – like I did when your two older sisters Simone Alexandra and Jasmine Lia were born, you have my word, I’ll love, protect, guide and make ya laugh for the rest of my life. Your crazy dad has many responsibilities and wears many hats in this big ol’ world, but being your dad will always be the one I’m most proud to wear. Oh and one more thing.. you’re gonna love rollin’ in daddy’s pick up truck. #TianaGiaJohnson? #3rdDaughter #BlessesAndGratefulMan #ImInTROUBLE

A post shared by therock (@therock) on