Grupi pop-rock, The 1975, sapo nisën një epokë të re.

Albumi i tretë “A Brief Inquiry into Online Relationships” (çfarë titulli!) nuk është publikuar ende, por sot ata sollën një nga këngët, “Give Yourself A Try”, dhe duket se e kanë nisur mirë.

Advertisement

Singëlli i ri është i zhanrit rock, ku lideri i grupit, Matthew “Matty” Healy ju jep një leksion për jetën. “Mëson disa gjëra kur arrin në moshën time/ Se miqtë nuk gënjejnë dhe çdo gjë është njësoj në errësirë”.

Mos humbisni klipin, ku Matty shfaqet me flokë porotkalli…