Dy javë më parë dolën fjalët e para se Ajola është shtatzënë dhe tani jemi të sigurt se lajmi ishte i vërtetë.

Ajola Xoxa, pak minuta më parë ka vendosur ta ndajë vetë lajmin e bukur me ndjekësit e saj në rrjetet sociale me mbishkrimin: “Tre zemra po rrahin”. Tashmë nuk ka asnjë dyshim. Ajo dhe lali Eri së shpejti do të mbajnë në krahë foshnjen e tyre të parë.

Advertisement

Madje dhe kryebashkiaku, bëri të njëjtën gjë, pikërisht në ditën e 1 qershorit. Sa bukur! Na mbetet vetëm t’i urojmë Ajolës shtatzëni të mbarë.