Një nga eventet më të shumëpritura mes të rinjëve amerikan, është dhe koncerti i përvitshëm i muzikës në Chicago, Lollapalooza. Muzikë e mirë, argëtim dhe mbi të gjitha shumë shfrenim dhe alkool. Në një takim të tillë nuk mund të mungonte dhe vajza e ish Presidentit amerikan Malia Ann ObamaNa  që me sa duket, ka vendosur të provojë gjithçka që ka humbur gjatë kohës që babai i saj ishte në detyrë.

Advertisement

TMZ ka publikuar një video ku Malia shfaqet duke dalë nga koncerti me një makinë golfi, e përgjumur në sediljen e parë, në gjendje jo fort të mirë!

Nuk është hera e parë që shohim një anë ndryshe të “më të madhës” së vajzave Obama, pasi pak kohë më parë një tjetër video tregonte19-vjeçaren teksa rrotullohej në dysheme gjatë kohës që grupi “The Killers” performonte në skenë.

https://youtu.be/Mxn1IRH54wk

Asgjë e pazakontë sikurse vajza mos të mbante mbi “shpinë” një mbiemër me kaq peshë…