Taylor Swift ndahet pas 6 vitesh nga i dashuri!

Taylor Swift u nda në mënyrë miqësore me aktorin britanik disa javë më parë. Lajmin e ndarjes e ka raportuar ekskluzivisht gazeta ETOnline.

“Prej gjashtë vitesh na është dashur të shmangim thashethemet e çuditshme, tabloidet dhe thjesht t’i injorojmë ato”, kishte thënë këngëtarja e njohur. “Marrëdhënia sapo kishte përfunduar. Kjo është arsyeja pse Alwyn nuk është shfaqur në asnjë nga koncertet e saj”, shkruan ETOnline.

Advertisement

Taylor Swift dhe Joe Alwyn e nisën lidhjen e tyre në vitin 2016 dhe deri në tetor 2022 ata “po kalonin mirë” dhe “lidhja e tyre është shumë e fortë”, siç tha një burim i afërt me çiftin.

“Unë e di që njerëzit duan të dinë për atë anë të gjërave,” tha ai për British Vogue, duke iu referuar Swift. “Unë mendoj se ne e kemi ruajtur me sukses privatësinë tonë dhe ky është tani një fakt për njerëzit.’’