Disa ngjyra dhe dizenjo për thonjtë, perfekte për këtë sezon…

Teksa përpiqeni në këtë prag pranvere t’i jepni sa më shumë jetë garderobës suaj, thonjtë nuk janë më pak të rëndësishëm.

Për duar të trajtuara me dashuri, ne kemi për ju disa modele të këndshme që janë trend në Instagram.

Advertisement