Ferrari ka prezantuar makinën e saj të re që quhet Ferrari Portofino.

600 kuaj fuqi (40 më shumë se paraardhësja e kësaj makine, Ferrari California) dhe një çmim që mendohet se do të jetë më pak se 200 mijë euro. 

Advertisement

Ashtu si edhe Ferrari California, makina e re e markës italiane do të arrijë nga 0 në 100 km/h për 3.5 sekonda, ndërsa shpejtësia e saj maksimale do të jetë 320 km/h.