Susan Boyle: The Book

Këngëtarja 49 vjeçare tha: ”Kur hipa në skenën e atij programi, isha shumë e frikësuar dhe e inatosur me time më se nuk ma tha si dukesha. Po e shkruaj këtë libër për të treguar se nuk duhet të gjykoni një libër nga kopertina dhe shpresoj që t’u vijë në ndihmë dhe njerëzve të tjerë. Historia ime dëshmon se nuk duhet gjykuar thjesht nga etiketa, por duhet të gjykoni personin në tërësi me emocionet, fizikun, mendjen dhe shpirtin. Shpresoj që tregimi i jetës sime do të japë mesazhin se ëndrrat nuk janë të pamundura për t’u realizuar. Mendoj se jam rritur shumë vitin e fundit, jam bërë më tepër zonjë dhe nuk jam më e frikësuar. Tani e di se ëndrrat bëhen realitet nëse ke kurajo dhe dëshirë për të ecur përpara, pamvarësisht rrethanave”.

Advertisement