Ndahet nga jeta gjatë koncerit

Hemoragjia cerebrale e goditi gjatë një koncerti që grupi po mbante në Rickshaw Theatre të Vancouver. Muzikanti 30 vjeçar u ndje keq gjatë performancës në lokal dhe menjëherë u dërgua në spital, ku paçka edhe një ndërhyrjeje kirurgjikale nuk mundi të shpëtonte. Grupi do të publikojë një album në homazh të mikut të tyre në bashkëpunim me shtëpinë diskografike Paper Bag.

Advertisement