Sinqerisht, nëse do të duhej të përshkruanim këtë film, mënyra më e thjeshtë do ishte një gërshetim i filmit horror “Get Out” me serialin “Black Mirror”.

Filmi surreal Sorry To Bother You, është i vendour në Kaliforni, ku aktori i Get Out, Lakeith Stainfield është i dëshpëruar për të gjetur një punë dhe përfundon në një kompani telemarketingu. Pas shumë dështimesh të përsëritura, ai gjen një mënyrë për të arritur suksesin menjëherë- duke vendosur të flasë një zë radiofionik të një njeriu të bardhë, që me shumë gjasa është ai i David Cross nga Arrested Development.

Advertisement

Filmi ka një kast të jashtëzakonshëm si Armie Hammer, Tessa Thompson, Danny Glover, Terry Crews dhe Patton Oswalt.

Ndiqni trailer-in më poshtë: