Pashka (ose pashkët) është kremtimi më i madh i kalendarit liturgjik të Kishës Katolike dhe të kishave të tjera të krishtera që kremtojnë Ringjalljen e Jezusit të Nazaretit ndodhur, sipas Besëlidhjes së Re, tre ditë pas vdekjes së tij në kryq.

Pashkët janë festuar ditën e djeshme në të gjithë botën në mënyra nga më të ndryshmet. Por si e festuan personazhet e dashur të ekranit shqiptar dhe të huaj? Ju hedhim një sy më poshtë:

Advertisement

Emina Cunmulaj

Easter Bunny ?ready for ? Thank Anna for always making it special ?

A post shared by eminacunmulaj (@eminacunmulaj) on

Serena Williams

Joe Manganiello and Sofia Vergara

Family Brunch???Happy Easter. @joemanganiello #gia #Marin?

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Kylie Jenner

The cutest Easter celebration! 4/1/18

A post shared by Kylie Jenner (@kyliesnapchat) on

Stormi’s first Easter!! ?? 4/1/18

A post shared by Kylie Jenner (@kyliesnapchat) on

Miley Cyrus

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Gwyneth Paltrow

Joyeuses Pâques!

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Katy Perry

my brokenness + God’s Divinity = my wholeness ?

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Majlinda Bregu

Gezuar Pashket!?

A post shared by Majlinda Bregu (@m.bregu) on

Lori Hoxha

Justin Bieber

Happy easter

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Nicole Kidman

Sending love in my Easter bonnet. ??#Valentino

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Pink

Happy Easter! ?

A post shared by P!NK (@pink) on

Paris Hilton

#EasterBunny in #PuppyLand. ????

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Madonna

Starting Easter Off Some Type of Way…………???????????????????

A post shared by Madonna (@madonna) on