17 filma që nuk janë për të gjithë (Video)

Gjatë viteve, qindra filma janë bërë kult në mesin e të apasionuarve pas kinemasë, të cilët janë në kërkim të subjekteve komplekse, intelektuale dhe filozofike.

Ne kemi përzgjedhur 17 filma të fundit të këtij lloji. Hidhini një sy, ndoshta mund të përfundoni duke i përfshirë në listën tuaj të filmave më të preferuar të kinemasë.

Advertisement

The Imitation Game

The Girl on the Train

Now You See Me

The Judge

Prisoners

The Big Short

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children

Kingsman: The Secret Service

The Best Offer

Mr. Holmes

En Man Som Heter Ove

American Hustle

Time Lapse

Limitless

Inferno

The Accountant

Mother