“Shape of Water” filmi më i mirë në Oscars. Lista e plotë e fituesëve (FOTO)

Mbremjen e djeshme u mbajt ceremonia e 90-të e ndarjes së Çmimeve Oscars dhe në Dolby Theatre, në Hollywood.

“The Shape of ëater” ka qenë filmi me më shumë Çmime Oscar të fituar në këtë edicion të 90, me plot 4 të tillë, përfshi filmin më të mirë dhe drejtorin më të mirë.

Advertisement

Fituesit e Çmimeve Oscar, sipas kategorive janë si më poshtë: