Selena Gomez ka eksperimentuar gjithmonë me flokët e saj, por kohët e fundit edhe më shumë.

Nga flokë të gjata në të shkrutra, bjonde, brune dhe në të gjata sërish këto katër muajt e fundit. Megjithatë gjatë qëndrimit të saj në Gjermani ditët e fundit ka marrë një vendim drastik.

Advertisement

Për eventin e Puma-s (këngëtarja është prej kohësh imazh i firmës sportive), ajo u shfaq me flokë të kapur, ku në pjesën e poshtme dallohet që i ka shkurtuar në mënyrë të theksuar.

Si mendoni, i shkojnë apo jo?