Seksi perfekt

    Studimi është kryer nga 50 specialistë të SOCIETY FOR SEX THERAPY AND RESEARCH, publikuar në Journal of Sexual Medicine. Në 10 minutat e para vëmendja dhe përqendrimi janë maksimal në marrëdhënien seksuale, nëse kalon kjo kohë truri fillon të shëtisë diku gjetkë. Studimi ka cilësuar 2 minuta si shumë pak për një raport seksual, 3 – 7 min si pranueshëm, por më tepër se 13 minuta si të mërzitshme. Kështu seksi perfekt është ai që zgjat 7 – 13 minuta.

    Advertisement