24 000$ për flokët

    Padyshim që ato nuk mund t’i përballojë çdo ddoleshent, pasi flokët e saj kanë qenë vërtetë një investim. “Miley bleu flokët më të mira të mundshme, dhe ja lyen që të ishin fiks si ngjyra e saj natyrale”,- ka thënë një burim i brendshëm. Flokët e rinj kanë kushtuar 24 000$. Mendohet që extensions-at e Miley-t të kenë fluturuar nga Italia në New York tek salloni i parukieres Kristina Barricelli e më pas në L.A. ku ajo i vendosi.

    Advertisement