Do të nisë të shfaqet në kinematë italiane që prej 1 shkurtit “The Post”, filmi i Steven Spielberg me Tom Hanks dhe Meryl Streep.

Filmi është kandidat për dy çmime Oscar, për filmin më të mirë dhe aktoren më të mirë protagoniste. Filmi flet për historinë e publikuar në 1971 tek “New York Times” dhe “Washington Post”, për Pentagon Papers, që janë dokumentet top sekret të departamentit të mbrojtjes amerikanë.
Advertisement