Dhe pas martesës, Angela Martini di se si t’i bëjë të tjerët të flasin për të.

Nëse deri më sot femrat e kanë menduar të qënit shtëpiake, si diçka tepër negative, modelja ju bën të mendoni ndryshe. Ajo ka postuar këtë foto superseksi, ku e quan veten thjeshtë si një shtëpiake.

Advertisement

“Jam thjesht një shtëpiake që pret burrin e saj të flasë për alienët, zotat, TM etj… e keni parasysh, gjërat e zakonshme.”,- ka shkruar Angela  në përshkrimin e fotos.

 Ja pra gra, merrni shembull nga Angela dhe jeta juaj do të jetë më e bukur.