Sade refuzon Drake

Nuk është surprizë, por pak e trishtueshme. “Marka e saj është gjithnjë e mbrojtur. Ja përse këndvështrimi i njerëzve të tjerë, këngët e njerëzve të tjerë dhe dalja nga stili personal mund të rezultojë jo i suksesshëm. Personalisht ndjej se do të kishim realizuar një këngë të mrekullueshme. Ndoshta Sade nuk më njeh se kush jam, apo ç’lloj muzike bëj. Unë shpresoja që të ndodhte”,‐ ka thënë Drake.

Advertisement