Kujdes, shofere e re!

Përveç sukseseve të një-pas-njëshme në muzikë, Dua ia arriti të merrte me sukses dhe lejën e drejtimit të automjetit. Vetëm se ka një problem të vogël… vajzës i pëlqen shpejtësia!

Advertisement

“Kujdes rrugët e Londrës! Djali i garave sapo kaloi testin e parë dhe të them të vërtetën serberatori është i mbushur plot”, shkruan Dua në Instagram.

Kemi përshtypjen se këngëtarja ka për të marrë së shpejti ndonjë super makinë sportive.