“Fifty Shades Of Grey” do të publikojë pjesën e fundit të triologjisë më datë 14 Shkurt.
Të paktën këtë mendonim, por ka qenë Rita Ora që deklaroi se personazhi i saj, Mia, do të jetë në qendër të vëmendjes së filmit.
 
Produksioni nuk ka deklaruar se do të ketë pjesë të tjera, por ndoshta Rita padashur zbuloi sekretin. Përveç kolonës zanore kënduar bashkë me Liam Payne, Rita luan rolin e motrës së Christian Grey-t. Mesa duket personazhit të saj do t’i kushtohet vëmendje në një moment të dytë.
“Mund të ketë një vazhdim sepse unë rrëmbehem dhe ndodhin shumë gjëra. Nuk po zbuloj asgjë që nuk duhet sepse libri ka dalë në shitje tanimë”, tha Ora gjatë intervistës së saj.
 
Advertisement