Rikthehet Bebe

Artistja nga Valencia do të rikthehet me një album të ri i cili do të dalë në treg në 11 shtator. Ky album vjen pas 5 vitesh nga publikimi i atij paraardhës “Pafuera Telerañas”. Album i iri do të mbajë titullin “Y” dhe do të jetë tejet personal, kurajoz e pa limite, në stil të pastër Bebe. Singëlli i parë do të jetë  “Me fui” (I left).

Advertisement