Pirat dhe i ligjshëm?

    Global Gaming Factory X, që e ka blerë për 5,5 milion euro në fund të qershorit, ka bërë të ditur se është pranë firmosjes së marrëveshjeve me katër shtëpi të mëdha diskografike. Kështu do të bëhet e mundur shitja e muzikës në mënyrë ligjore në Pirate Bay.

    Advertisement